STATUS UPDATES

BIRTHDAY PARTY 8th YEARS

Birthday Allysha dah lepas. 30 Januari 2018 Papa mama buat surprise party kakak kat sekolah di ruang AYG DU:AT First time ruang AYG buat birthday party. Semua daie seronok, excited! Then semalam ada lagi birthday party. Kawan sekelas kakak...

SYOKNYA LEADERS BERJIMBA! ๐Ÿ˜

Banyaknya gambar diorang pakat tayang kasut blink la, baju baru la. Ngeeee! I is jelesss!! Dua hari leader-leader berjimba. BLNC dengan RYG TURNS 2. Adoi! Miss lagi BLNC tahun ni. Gara-gara tak dapat cuti kena kerja, terpaksa tengok dari...

MAKANLAH BUAH UNTUK ELAKKAN PENYAKIT

"An apple a day keeps the doctor away" Ramai yang kata makan buah adalah satu amalan bagus dan menyihatkan. Sesetengah buah-buahan sangatlah kaya dengan Vitamin C. Vitamin C adalah vitamin penting larut air. Sumber makanan Vitamin C yang baik...

FAVOURITE BREAKFAST

Healthy morning frends ๐Ÿ˜ Agak2 macamane rasa bila di campur sume ni dan di blendkan?? ESP+Mealshake+collagen+fiber+bifidus A must try โค

IMPIAN 2018 ๐Ÿ†

Berangan itu percuma โค Bila impian jadi kenyataan, tidak ternilai nikmat Allah limpahkan untuk kita. Alhamdulillah Terima kasih Ya Allah Kau berikan ku nikmat menjadi bos di mana saja untuk ku berada lebih banyak masa bersama keluarga ๐Ÿ˜ Gnite...

5 HARI SAJA DAH LICIN PARUT HFMD

Ini baby Noah, anak biz partner misiShima. Beberapa hari lepas, Noah terkena HFMD. Teruk sangat muka dan satu badan Noah! Sedih, menangis dalam hati mamanya tengok Noah terseksa macam tu. Kita yang nengok gambar je pun dah rasa kesiannn...

HARAMKAN ROKOK, NASI & GULA

Ehhh dah kenapa nak haramkan semuanya? Mesti dah ramai baca pendapat sorang doktor ni bagi komen merujuk wall rakan beliau. Status seorang rakan, "Ada yang kata Rokok haram pasal punca penyakit. Boleh bagi tau penyakit apa ? Kalau macam...

TOPIK PRESENTATION 2018

Tahun ni bos bagi tugasan misiShima siapkan topik-topik presentation untuk setiap staff bagi ceramah kat pesakit ikut shift. Ok bos! Shima dah buat untuk setahun terus! 1. Buah pinggang VS Dialyzer 2. Rawatan ESRF 3. Sejarah Hemodialisis 4. Ujian...

TAKDE MASA TAPI BOLEH SET MASA

Ada ni misi Shima arini keje dari pagi sampai malam. Sibuk sikit buat paper work dah macam kerja kerani. Kerja misi tukang cucuk pun buat juge. Takpe... Besok CUTI sampai hujung tahun 2017! Yayyy ๐Ÿ˜ Poyo macam dapat cuti...

Page 2 of 5 1 2 3 5

Tentang Kami

Shima - 0163010789

Sr. Staff Nurse

Staff Nurse since 2005
Haemodialysis Specialist since 2006
Sr. Staff Nurse since 2010

Categories

Terbaru Di Vitamin Terbaik

Instagram