STATUS UPDATES

Penyakit Buah Pinggang Kronik Peringkat 4 Boleh Sembuh?

Seseorang yang mempunyai penyakit buah pinggang kronik (CKD) pada peringkat 4 telah mengalami kerosakan buah pinggang dengan penurunan kadar penapisan glomerular (GFR) hingga 15-30 ml / min. Seseorang ini mungkin memerlukan dialisis atau pemindahan buah pinggang dalam masa terdekat. Apabila fungsi buah...

3 Juta Loan LULUS !! » Vitamin Terbaik

3 Juta Loan LULUS !! » Vitamin Terbaik

3 Juta Loan LULUS !! 😱😘 ===== Dulu Bank Asyik Reject Loan. 🙅‍♀️ Sekarang BANK KEJAR NAK BAGI Loan. 🏃‍♂️💨 Bekerja atau berniaga tapi masih susah nak buat loan bank? Asal submit je kena reject. Bank tak approve. Korang...

Kulit Muda Bakal Menjadi Kenyataan

Kulit Muda Bakal Menjadi Kenyataan

Kulit Muda Bakal Menjadi Kenyataan |  Kulit perlu diperbaharui pada kadar optimum utk menghasilkan semua kolagen dan elastin yang diperlukan supaya menjadi lembut. Lembut dengan kelihatan keremajaan semulajadi 😍 Tetapi seperti yang kita tahu, seiring usia, kita kehilangan keremajaan...

Meeting Persatuan Pesakit Dialisis

Kisah masa meeting Persatuan Pesakit Dialisis Telok Panglima Garang semalam tak habis2 kitorang  duk bincang2 lagi hari ni. MisiShima & husband join persatuan ni jadi ahli bersekutu. Bendahara persatuan ni pun dah lama lantik Shima jadi ceti tukang kutip...

Nasi Bajet!

Macam ni laa setiap hari misiShima kalau keje shift pagi, masa rehat kul 12 tengah hari tadi memang kena balik rumah jap. Masa rehat bos bagi 1 jam! Sempat ke nak ambik anak sekolah, nak masak, nak makan, nak...

SUDAH JATUH DITIMPA TANGGA

SUDAH JATUH DITIMPA TANGGA

Sudah Jatuh Ditimpa Tangga   Harini misiShima masuk keje shif petang menyambut kedatangan pesakit shif kedua. Pesakit shif ni ramai yang kurang upaya untuk berjalan dengan sendirinya. Ada yang disorong kerusi roda, ada yang kena pimpin.Kami misi sentiasa cuba...

Page 1 of 5 1 2 5

Tentang Kami

Shima - 0163010789

Sr. Staff Nurse

Staff Nurse since 2005
Haemodialysis Specialist since 2006
Sr. Staff Nurse since 2010

Categories

Terbaru Di Vitamin Terbaik

Instagram