[mc4wp_form]

AWAS Bukan semua minyak ikan di pasaran selamat. ‍ Ia mungkin tercemar …

AWAS 
 Bukan semua minyak ikan di pasaran selamat. ‍ Ia mungkin tercemar …

🚦AWAS 🚦 Bukan semua minyak ikan di pasaran selamat. 🤷🏻‍♀ Ia mungkin tercemar dengan logam berat dan pencemar di lautan . . 🤔Kenapa mesti Omega Guard Shaklee? . . Ianya Ultratulen dan Bergred Farmaseutikal . . OmegaGuard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara MENYINGKIRKAN BAHAN-BAHAN BERBAHAYA seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan akibat laut yang tercemar. 🐳Promo Omega Guard...

Kulit Muda Bakal Menjadi Kenyataan

Kulit Muda Bakal Menjadi Kenyataan

Kulit Muda Bakal Menjadi Kenyataan |  Kulit perlu diperbaharui pada kadar optimum utk menghasilkan semua kolagen dan elastin yang diperlukan supaya menjadi lembut. Lembut dengan kelihatan keremajaan semulajadi 😍 Tetapi seperti yang kita tahu, seiring usia, kita kehilangan keremajaan...

Meeting Persatuan Pesakit Dialisis

Kisah masa meeting Persatuan Pesakit Dialisis Telok Panglima Garang semalam tak habis2 kitorang  duk bincang2 lagi hari ni. MisiShima & husband join persatuan ni jadi ahli bersekutu. Bendahara persatuan ni pun dah lama lantik Shima jadi ceti tukang kutip...

Nasi Bajet!

Macam ni laa setiap hari misiShima kalau keje shift pagi, masa rehat kul 12 tengah hari tadi memang kena balik rumah jap. Masa rehat bos bagi 1 jam! Sempat ke nak ambik anak sekolah, nak masak, nak makan, nak...

SUDAH JATUH DITIMPA TANGGA

SUDAH JATUH DITIMPA TANGGA

Sudah Jatuh Ditimpa Tangga   Harini misiShima masuk keje shif petang menyambut kedatangan pesakit shif kedua. Pesakit shif ni ramai yang kurang upaya untuk berjalan dengan sendirinya. Ada yang disorong kerusi roda, ada yang kena pimpin.Kami misi sentiasa cuba...

TEKANAN DARAH PESAKIT HEMODIALYSIS

Kesimpulan doktor Nefro pasal tekanan darah (bp) pesakit semasa rawatan hemodialysis. Makna bacaan bp ⬆ tinggi,  ⬇ rendah . . . 1. Bp masa datang ⬆ masa balik ⬇ maknanya AIR BANYAK. 2. Bp masa datang ⬆ masa balik...

BIRTHDAY PARTY 8th YEARS

Birthday Allysha dah lepas. 30 Januari 2018 Papa mama buat surprise party kakak kat sekolah di ruang AYG DU:AT First time ruang AYG buat birthday party. Semua daie seronok, excited! Then semalam ada lagi birthday party. Kawan sekelas kakak...

Tentang Kami

Shima - 0163010789

Sr. Staff Nurse

Staff Nurse since 2005
Haemodialysis Specialist since 2006
Sr. Staff Nurse since 2010

Categories

Terbaru Di Vitamin Terbaik

Instagram